• Op kamp met groep 7
  • onze leerlingenraad
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Op kamp met groep 7

onze leerlingenraad

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

Kangoeroewedstrijd 2019

Kangoeroewedstrijd 2019

Afgelopen maart hebben de leerlingen van groep 4, 6 en de plusklas meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd, een wereldwijde wiskunde wedstrijd. Het was een uur nauwkeurig lezen, ingespannen nadenken en uitrekenen. Vervolgens was het 2 maanden wachten op de uitslag...

Na de meivakantie was het zover en inmiddels is de uitslag bekend bij de leerlingen. Iedereen had goed zijn best gedaan en werd beloond met een mini rubiks cube of een sleutelhanger. Een aantal leerlingen had het zo goed gedaan dat ze een extra cadeau kregen.

Van de beide groepen 4 vormden Jurre, Douwe en Zoe de top 3. Van de 3 groepen 6 had Beerd Luuk het ‘t beste gedaan, gevolgd door Ole en David. In de plusklas 5-6 ging Wouter met een groot spel naar huis (1e), net als Annalisa (2e) en Hannah (3e). Van de plusklas 7-8 had Robin het ontzettend goed gedaan, zij kreeg een spel en een abonnement op Junior Geografic. Vlak daarachter kwam Mathijs, gevolgd Gijs en Saul die beiden als derde eindigden. Goed gedaan!

Alle leerlingen bedankt voor het meedoen en jullie inzet! En winnaars, gefeliciteerd en veel plezier met jullie spellen!

De drie andere foto's staan op onze website.. klik hier

<< terug naar overzicht
IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl