• Op kamp met groep 7
  • onze leerlingenraad
  • Kanjertraining
  • Spelletjescircuit
  • instrument in de klas

Op kamp met groep 7

onze leerlingenraad

Kanjertraining

Spelletjescircuit

instrument in de klas

?Debatteren

?Debatteren

Dinsdag 5 juni werd er een debat georganiseerd voor een aantal plusklassen binnen de BMS in Leeuwarden. De leerlingen van de plusklas groep 7-8 hebben meegedaan, in twee teams. In de teams zaten leerlingen van de Bonnetop en leerlingen afkomstig uit Roodhuis.
De stellingen waar ze zich op voorbereid hebben, waren: Dierentuinen moeten verboden worden en Internet moet 1 dag per week onbereikbaar zijn. Ze hebben argumenten bedacht en deze versterkt met een uitleg of een voorbeeld erbij. En in de plusklas geoefend met het voeren van een debat.
Thom, Quintus, Luut, Anna en Sigrid moesten hun standpunt verdedigen dat dierentuinen verboden moeten worden. Ondanks de spanning konden ze hun argumenten duidelijk noemen.
Het winnende team was zo overtuigend dat de jury het voordeel inzag van 1 dag per week zonder internet. Jasper, Sjoerd, Mathijs, Douwine en Berber reageerden heel ad rem op de tegenstander en stonden er als een echt team.
Zo konden we de wisselbeker weer mee terug nemen naar de Bonnetop! Alle tien de leerlingen zijn aan het woord geweest en hebben een mooie prestatie geleverd. Proficiat met dit resultaat!

<< terug naar overzicht
IKC Bonifatius     Leeuwarderweg 30, 8605 AH Sneek     t 0515 - 412 719     info@bonifatiussneek.nl